15-годишно момиче уби брутално братчето си и написа писмо на майка си

24 февруари 2020 06:48   17938 прочита


47-годишната Анна от Германия е майка на две деца, тригодишния Никола и 15-годишната Оливия. Преди 3 месеца в семейството се случи огромна трагедия - Оливия уби своя спящ брат, докато Анна беше на работа. След ареста на тийнейджърката майка й не общува с Оливия, а доскоро беше в психиатрична болница. 

Миналата седмица Анна получила писмо от колонията за непълнолетни в Изерлон (Северен Рейн-Вестфалия). От страна на дъщеря й това е първият опит да се свърже с майка си след убийството на Никола на 6 ноември 2019 г. 

Близък приятел на Анна споделя, че Оливия е написала кратко писмо до майка си, в което казва, че много съжалява за случилото се. Момичето също пита дали майката иска да я посети, за да обсъдят всичко. 

За какво иска да говори момичето, което уби спящия си полубрат с нож, не е ясно. Животът на майката се превърна в кошмар 

Известно е, че след като убила братчето си Оливия нанесла 28 прободни рани на тригодишното момче, след което написала с кръв на стената: "Ето твоя син". Органите на реда смятат, че момичето е намразило брат си, тъй като с появявеното му се е почувствала изоставена. 

Животът на самата Анна от момента на трагедията се превърна в истински кошмар, самотната майка продължава да се чуди защо дъщеря й е направила това. След убийството на Никола, Анна е прекарала два месеца в психиатрична болница, оттам е организирала и погребението на сина си. 

Два месеца по-късно тя доброволно спря лечението, тъй като трябваше да печели пари. Сега тя продължава да живее в къщата, в която дъщеря й уби сина й, но никога не е влизала в спалнята, където се е случило всичко. 

Анна все още не се е срещала с дъщеря си, но вече й е купила подарък и учебници. Тя се опитала да посети Оливия в колонията, но не преминала официалния контрол там, тъй като не разбирала добре немски език. Жената с двете деца се преместила в Германия от Полша през 2013 година. 

Прокуроратурата обвини Оливия в убийство. Момичето призна всичко. Все още не е определена датата на процеса по нейното дело. Glas. bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар