Кобра за компания: 100 змии открити в дома на мъртъв мъж

23 януари 2022 10:33   4893 прочита


 
Мъж от Мериленд бе намерен починал в дома си, който е споделял приживе с повече от 100 змии, много от които отровни. Според полицията някои от влечугите са били притежавани незаконно. 

Мъжът е бил видян в безсъзнание вътре в дома и повикали спешно помощ. Полицаи разбили вратата и проникнали в дома, но човекът бил мъртъв. Впоследствие е идентифициран – Дейвид Ристън от Помфрет, окръг Чарлс, Мериленд. 

 

Властите започнаха разследване на смъртта. Няма видими следи за престъпление и тялото е изпратено в съдебномедицинската служба в Балтимор за аутопсия. 


Извадиха над 90 гърмящи змии под къща в Калифорния (ВИДЕО, СНИМКИ) 
Говорител на окръг Чарлс увери, че за змиите се полагат нужните грижи. Повикан е експерт, който да помогне с инструкции как да бъдат пренесени от дома на починалия. 


Между змиите има и много опасни: кобри, гърмящи змии, питони и дори мамби. Една плюеща кобра, намерена в къщата, е дълга над 3 метра. 
 

От службата за контрол над животните на окръга досега не са имали подобен случаи. Според нейните специалисти Ристън е знаел какво прави, защото змиите му били много добре гледани. Тя координира усилията за спасяване на влечугите с помощта на експерти от Северна Каролина и Вирджиния. Не е известно защо Ристън е взел толкова много змии в дома си. 

От службата за контрол над животните увериха гражданите, че не е избягала нито една змия и няма опасност за обществото. bgvoice bg 


 


 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар