Жестокост! Баща удуши трите си деца в Загреб 

26 септември 2021 07:16   4638 прочита


  

 
Баща удуши трите си деца в Загреб, после опита да се самоубие, съобщи скопският "Република", цитирайки хърватски медии. 

Трагедията се разиграла около 2 часа след полунощ в жилище в кв. Млинови. Тогава хърватската полиция получила информация за опит за самоубийство. Служителите на реда пристигнали на адреса и открили три мъртви деца и баща им с тежки наранявания. 

Според хърватските медии в спалнята на легло лежало мъртво 4-годишно момченце, а двете близначета - момче и момиче на 7 г., били в дневната. 

Родителите на децата били разведени и малките трябвало през уикенда да бъдат при баща си. Той бил финансов консултант, работил за водещи австрийски компании, имал и своя консултантска компания във Виена. 

Хърватски медии твърдят, че бащата преди да извърши жестокото престъпление е написал пост в социалните мрежи, в който пише, че неговата приятелка го напуснала, защото предишната му съпруга била "лоша с нея" и останал без пари. Споменавал и свои приятели и братя от масонската ложа, съобщи 24 часа. 

"Довиждане на всички! Ще си тръгна, както вече не мога. Любовта на живота ми, ме напусна, защото бившата ми жена беше много лоша с нея и нямам пари. Всичко, което опитах последните 1 1/2 години, не ме върна на работа и дори братята ми от хижата на масоните като....,.... и.... не искаха да помогнат, дори не вдигнаха телефона накрая. Само най-добрите ми приятели.... и.... и брат ми Хелмут ми помогнаха колкото могат. 
Но сега съм на края! Така че сбогом" Това е написал в профила си във фейсбук 56-годишният мъж. 

По време на престъплението майката не е била в Загреб. 

Все още няма официално потвърдена информация за мотивите и самоличността на жертвите, пишат медиите в Хърватия. 

Официално, полицията само е обявила, че "три деца без признаци на живот са намерени на местопрестъплението". 

 

 


 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар