Слави Трифонов отново отказа да каже колко пари има 

11 август 2022 06:33   1 коментар   2912 прочита


Слави Трифонов е единственият политически лидер без подадени документи в публичния регистър на Антикорупционната комисия. Той не е педставял такива и преди това. 


Ето още от декларираното от първите в държавата. 

Президентът Румен Радев е спестил в банков влог около 136 000, има кредитна карта за 10 000 и вложения в пенсионни фондове за 11 000. 
Бившият премиер Кирил Петков има на влог 700 000 долара и 20 хиляди лева. 

 
Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев декларира от заплати и дарения почти 36 хиляди лева. 


Бившият транспортен министър Николай Събев е купил 5 апартамента и 2 вили в Созопол за малко над 3 милиона лева, 2 мотоциклета и 2 коли. Банковите му влогове са близо 15 милиона лева, а от земеделие над 21 милиона лева, показват данните от публичния регистър. 

Бившият шеф на МВР Бойко Рашков разполага със 169 000 лева на влог и почти 700 000 лева във фондове. 
Бившият регионален министър Гроздан Караджов – апартамент в Рим за почти 2 милиона лева, спестени малко над 203 хиляди, от земеделие – почти 600 хиляди лева. 

 
От бившите министри само дипломат №1 Теодора Генчовска е декларирала със закъснение 12 хиляди и банков влог от 3000 евро. 

30 депутати от последните три парламента не са подали декларации – 16 от тях са от ГЕРБ, по четирима са от ДПС и „Изправи се, мутри вън“, трима са от БСП и по един от „Демократична България“, „Има такъв народ“ и „Обединени патриоти“. 

За пореден път така е постъпил и лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов. bgvoice


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
11 Август 2022 08:11 | Развигор Урлицки
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Този път и без пробив на фронта при Добро поле посочените спестовници ще бъдат изоставени от народа ни. Голямо кощунство е да се краде от
просяшка паничка. Процесът вече тече, по Гърция нашенци обират вили и къщи на ненаситни нашенски търгаши и плячкаджии, ден ще дойде и за пладнешки обири у нас . Полуинтегрираната Фатме в омазненото си тесте видя огнева потготовка с три тежки картечници върху вила в Бояна или Драгалевци, след което бандягите, любители на изчистените линии, всичко омиат до голи стени. Е, няколко трупа из храстите, на берекет било- белите червеи също както и въшките са на пари. Носеха в ковчег попреял бизнесмен, от зяпачите се прошумоли:"И тоя най-после се наяде". Какъв оригинален начин за изразяване на всенародна признателност. Фолклорни субекти от движението"ТЪРСЯТ СЕ БУДАЛИ, АМА- ЯДЕЦ! ".
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар