Клиент на бар ,платил сметка   38 долара, направи нещо нечувано  

25 юни 2021 00:04   4130 прочита


  
Не е за вярване какъв бакшиш остави клиент на бар за сметка от 38 долара 
Клиент на бар в американския щат Ню Хемпшър остави бакшиш от 16 000 долара при сметка от 37, 93 долара, съобщи ЮПИ. 

Посетител на заведение в градчето Лондондери си поръчал два хотдога, няколко коктейла и пържена туршия, след което поискал сметката, пише NOVA. 

Барманката Мишел Маккъдън била изумена, когато видяла, че мъжът оставил бакшиш от 16 000 долара. Той платил с кредитна карта. След като уредил сметката, клиентът три пъти повторил: "Не харчете всичко наведнъж". Това направило силно впечатление на барманката, която погледнала бележката от банковия терминал и останала шокирана. 

"Искам да ви дам тези пари, защото работите много", казал клиентът, който не бил сред редовните посетители на бара в Лондондери, Ню Хемпшър. 

Смутената барманка Маккъдън веднага извикала собственика Майк Cарела. Той решил, че клиентът е искал да остави бакшиш от 160 долара, но случайно е натиснал още две нули при плащането с кредитна карта. "Не, сумата е 16 000 долара", бил отговорът. 

Служителите в бара обичайно поделят бакшишите от деня. Сумата от 16 000 долара ще си разделят 8-те души от персонала, които са били на смяна при посещението на щедрия клиент. Те обещават да заделят пари и за работниците в кухнята. 
 


Още за: клиент   бар   башиш 16 000   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар