Благоевградчанката Александра Богданска не иска мъж 

10 май 2022 06:07   6 коментара   7844 прочита


 

 

Александра Петканова, която след развода върна моминската си фамилия Богданска, не ще и да чуе за нова връзка. 


Манекенката призна, че се отвращава от мъжете и даже не си представя отново да бъде в интимни отношения с някого. „В момента изпитвам ненавист към другия пол. Искам да съм сама и това ще продължи толкова дълго, колкото преценя! ”, категорична е риалити звездата. Откакто се помни, хубавицата от Благоевград не е оставала без мъж, но ето че и това се случило. Даже като ученичка след всяка раздяла веднага си намирала ново гадже. 


 

„Като малка винаги влизах от връзка във връзка - дори с момчета, които не харесвах, защото си мислех, че само ако имам човек до себе си, мога да постигна нещо. Това е много странно и грешно. Трябва да се научим да изпитваме щастие и удовлетворение, оповавайки се на себе си, а не на друг”, разсъждава Богданска. След развода с Даниел Петканов тя започнала да посещава на психолог, който я посъветвал да остане известно време сама, да се успокои и да пренареди приоритетите си. 


 

„Решението за развода беше на Дани и аз просто трябваше да го приема. Това се случи в момент, в който си мислех, че съм готова за второ дете, дори правех планове. Този шок ми повлия зле и на психиката, и на самочувствието. Имахме разговори точно заради детето да не се случи, въпреки че човекът срещу мен имаше своите причини. Аз съм израснала в здраво семейство - имам майка, баща, по-малък брат. Знам, че през годините родителите ми не са демонстрирали пламенната любов, каквато е била в началото, но са се запазили въпреки всичко. По тази причина аз никога нямаше да взема решението да се разведем, дори и да съм се чувствала зле. Щях да търпя стоически, но да ме крепи това, че семейството ми е цяло”, разказва Александра. 

Александра пък се радвала на подкрепата на семейството и приятелите си. Благодарение на тях успяла да изплува от дупката, в която попаднала след раздялата. „Ако не бяха тези хора, чувство, че оставам сама, щеше да ме съсипе. А те ми показаха, че не съм сама, че имам стойност и без да съм част от семейство”, споделя манекенката. И допълва, че синът й Габриел приел много спокойно развода. Родителите на детето се постарали да му обяснят, че то няма никаква вина за това, което се е случило.

hot news


Още от: Любопитно

Принтирай статия
6 коментара
10 Май 2022 08:05 | Фрико
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Тая скъпо платена урва ли е


10 Май 2022 08:20 | Кириос
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Евтина помия.


10 Май 2022 08:41 | 666-ДЯВОЛЕТО
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

САША НЕКЕ МАЖ ОНА САКА ЖЕНА ОТИ Е ЛЕЗБИИКА ЛИЖИ ЛИЖИ САШЕ


10 Май 2022 09:03 | 555
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Ожени се за най-големия абдал софиянец, като пред цела България призна, че по време на връзката с тоя будала, е спала най-малко с девет души, и тоя душко добродушков си я прибра дома, алал да му е


10 Май 2022 12:49 | Сократ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

За чий тогава кълчи кълки всеки ден у веснико? Да си вземе по-голям вибратор и да не занимава хората... Ай, сиктир!


11 Май 2022 14:13 | Кефал
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ебала се със 100 човека докато е с него и посеркото пак я взе за жена...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар