Майката на Кирил Петков прокле Слави Трифонов 

23 юни 2022 08:38   4 коментара   5499 прочита


 
 
Майката на Кирил Петков, която страни упорито от медийното пространство за разлика от баща му, за пръв път изрази мнението си по повод атаките срещу сина ѝ, идващи от Слави Трифонов и хората му, както и от другите политически опоненти на лидера на ПП. ,пише Ретро бг 
 
Пенсионерката Венета, която продължава да живее охолно в Канада, изригна във фейсбук профила си в защита на своя единствен наследник. 
 

 „Не мога да съм по-горда с моя син! Щастлива съм, че много хора подкрепят чистите млади хора от „Продължаваме промяната“. Тези прекрасни хора искат да живеят в достойна страна, в която нейният потенциал работи за нейния просперитет! За съжаление, не са малко тези, които спират тази работа. Техният спектър е широк: корумпирани и продажници, духовно примитивни, арогантни, завистници, или обезверени и изтощени. Погледнете хоризонта! Зарядът и енергията за европейска и цивилизована България е голям и трябват силите на всички! “, написа Венета Петкова в навечерието на протестите срещу сина ѝ. 
 

Досега бившата библиотекарка не си е позволявала да изразява мнението си публично. Функциите ѝ са иззети от бащата на Петков – Петко, който е сив кардинал в партията му и пръв негов съветник по всички въпроси. Родителите на Кирил отдавна живеят разделени. Той и татко му се връщат от Канада у нас още през 2007 г., но Венета не стяга куфарите с тях и взема решение да продължи да живее като емигрантка в чужбина. Тя остава да работи като шеф на клон на известна и голяма библиотека в провинция Британска Колумбия в Канада, където се пенсионира преди броени месеци с над 2 бона пенсия. И след края на стажа си пловдивчанката не се прибра в родната си страна, макар синът ѝ да застана начело на държавата. 
 

От социалните мрежи на майката на Петков стана ясно още, че тя е на страната на съпругата му Линда в любовния триъгълник, който се заформи между него, жена му и сгодената за близкия му приятел Мирослав Иванов Лена Бориславова. Венета не симпатизира никак на Лена и дори не я е удостоила с честта да бъдат приятелки във фейсбук. 


 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
4 коментара
23 Юни 2022 08:56 | а, бе...
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Големи измишль0тини пишете, това бие на инфантилизъм


23 Юни 2022 09:03 | коко
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

Да дойде да живее в страна управлявана от сина и


23 Юни 2022 09:11 | Сондьор
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Коко- и с пенсията на българска библиотекарка


24 Юни 2022 00:28 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

слави и каза мерси да и се върне.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар