Задигнаха 100лв, скътани в буркан в Симитлийско! Крадци щурмуваха домове, хотели и магазини из цяло Пиринско!

14 октомври 2019 14:17   6349 прочита


Множество са сигналите за кражби, по които работят полицаите в пиринско през последните дни. В 02 РУ-Благоевград е получено съобщение за извършена кражба на сумата от около 100 лв. от частен дом в симитлийското село Полето. Парите били скътани в буркан, скрит в мазето на къщата. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицията работи и по сигнал за кражба от частен дом в Благоевград. Собствениците на дома съобщили за изчезването на сумата от около 2 800 лева. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Сигнал за кражба е подаден и от хотел в разложкото село Баня, където от външния басейн е извършена кражба на мобилен телефон. Полицаи от РУ-Разлог работят по случая.

Приблизителната стойност на нанесената щета е около 1 000 лева. За случая е уведомена РП-Разлог. От магазин на голяма търговска верига в Благоевград, е извършена кражба на хранителни продукти и други стоки на приблизителна обща стойност около 19 лева. По случая е образуван заявителски материал.

В РУ-Разлог е получено съобщение за кражба от незаключено жилище в Разлог. Откраднати са слънчеви очила и сумата от около 5 лева. За случая е уведомена РП-Разлог. Полицейски служители на 01 РУ-Благовеград работят и по получен сигнал за това, че около 20:20 часа вчера, с твърд предмет е счупен стъклопакет на стая от студентско общежитие в гр.Благоевград. По случая е образуван заявителски материал.

Г. Георгиев


Още за: сигнали   кражби   сума   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар