В последните 24 часа: Ето какво се случи на територията на ОД на МВР Кюстендил

27 март 2015 10:52   5107 прочита


Ето какво свършиха за последните 24 часа полицаите от дирекцията в Кюстендил.

23-годишният В.М. е задържан вчера от дупнишки полицаи за притежание на наркотични вещества. Изеттото вещество е реагирало на канабис при направения полеви наркотест. Общото му тегло е 1.8 грама. В.М. ще остане 24 часа в полицейския арест, той е известен на полицията и с други противозаконни деяния. По случая е започнато досъдебно производство.

17-годишен младеж от Рила е откраднал вчера мобилен телефон от дома на местна жителка. Проникнал през незаключена врата, докато жената работила в двора си, и отнел телефона и 20 лв. След подаването на сигнала в полицията са предприети незабавни издирвателни действия и извършителят на кражбата е установен с откраднатото. 17-годишният младеж е известен на полицията с множество противозаконни деяния. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Рила.

Вчера в РУ Кюстендил са заявени 2 извършени кражби на пари и накити от апартаменти в града. По данни на заявителите кражбите са извършени за времето от 7.30 до 14.30 ч., докато собствениците отсъствали. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства.

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на медна ламарина от мост, свързващ селата Шипочано и Шишковци. По случая е започнато досъдебно производство.


Още за: арест   притежание   вещества   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар