Строга присъда за мним автомонтьор, присвоил си 2 автомобила в Кюстендил

22 юли 2020 18:20   3406 прочита


Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Пламен Деянов, одобри споразумение и наложи наказание от 1 година и 2 месеца лишаване от свобода, при първоначален режим на изтърпяване „строг“, за кюстендилец, който се призна за виновен в противозаконно присвояване на чужди движими вещи, които е владеел – 2 леки автомобила. 
Обвиняемият Кирил Б. е няколкократно осъждан и престъплението е извършено в условията на опасен рецидив. Той се е представял за автомонтьор. Имуществените вреди от престъплението, стойността на двата автомобила – 4 060 лв. са възстановени на собствениците им. 

Кирил К. се призна за виновен в това, че на неустановена дата, за периода от 06- 28 януари 2019 година в гр. Кюстендил, противозаконно е присвоил чужда движима вещ, която е владеел – лек автомобил „Нисан Микра“, на стойност 1800 лв., собственост на жена от София. Той се призна за виновен и в това, че на 28. 01. 2019 г. в гр. Кюстендил е противозаконно отнел лек автомобил „Форд Фокус“, на стойност 2 260 лв., собственост на мъж от село Долно Озирово, област Монтана. 
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар