Стари приятели пиха до зори на Димитровден, единият открит с раздробен със секира череп, вторият отрича: Не съм аз

28 октомври 2009 00:14   11221 прочита
Дупнишки полицаи задържаха Георги Колибарски за 24 часа
Дупнишки полицаи задържаха Георги Колибарски за 24 часа


Дупнишки полицаи задържаха Георги Колибарски за 24 часа

Състоянието на Петър Щрапульов е критично, лекарите от “Пирогов” се борят за живота му, Г. Колибарски-Калеята е арестуван

40-годишен мъж от село Ресилово, община Сапарева баня, бе ударен със секира по главата и закаран по спешност в “Пирогов” без гаранция, че ще оцелее. Петър Щрапульов гостувал на своя съселянин Георги Колибарски, известен с прякора Калеята, навръх Димитровден. Около 4 часа Петър си тръгнал, след като с приятеля му изпили по литър ракия. Ето какво разказа кметът на село Ресилово Пламен Пиперевски:
Георги дойде вкъщи и ме извика, като заяви, че приятелят му от детинство Петър Щрапульов е пребит. Отидох на мястото и видях Петър в безпомощно състояние, окървавен, до него имаше секира. Попитах Георги дали той не е свършил тази работа, тъй като и лекият автомобил на Петър беше изпочупен и си личеше, че не е с камък или с ръка, стъклата бяха на сол. Георги пред мен сподели следното: “С Петър през деня ходихме на риба, след това пихме цяла нощ и към 4 часа си тръгна. Аз не го изпратих, тъй като непрекъснато сме заедно и не счетох за необходимо. Изведнъж чух силен шум, излязох навън и видях Петър целият в кръв. Затова дойдох и те извиках”.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар