След търговия с жива плът в Банско! 5 бона глоба и затвор за сутеньор-рецидивист, продавал момиче на чужденци

25 октомври 2020 06:50   2 коментара   9139 прочита


Глоба в размер на 5000 лв и 9 месеца зад решетките в Бобовдолския затвор получи сводник, склонявал момиче към проституция на територията на Банско. Д. Б.   бе осъден за случаи от декември 2019г. и февруари 2020г., когато той използвал момиче за развратни действия.

През февруари  2019 г. в  популярен  нудибар  “ в Банско пристига жена на име Боряна. С., която е вербувана за проститутка. На 12 февруари 2020 г. същата е предложена на група чужденци. Следва реакция, довела до ареста на Д. Б., за когото се смята, че ръководи бардак. Първият път Боряна е  заловена в момент, в който правела орална любов на израелски гражданин, а по-късно разказала и за предишни нейни клиенти, които намирал сводника ѝ.

По време на задържането му, у Д. С.   полицаи открили около 4000лв в различна валута, както и тефтер с поръчки и длъжници. От юни до сега той е в ареста, а след влизането в сила на присъдата му, ще бъде прехвърлен в затвора. Съдът постанови да му бъдат върнати парите, които до този момент се считаха за веществени доказателства, както и мобилните му телефони. Сутеньорът е бил осъждан и преди това, поради което получи ефективна присъда за деянието си. Половината от присъдата си той вече е излежал в ареста и ще му бъде приспадната. 
Припомняме, че преди дни полицията задържа 57-годишен разложанин по същото обвинение. Заради голямата си посещаемост от туристи от цял свят, Банско се превърна в меката на проституцията, особено през зимата. Именно това е и причина част от туристите да предпочетат българския курорт за почивка. 

Г. Георгиев 

2 коментара
25 Октомври 2020 12:10 | Ването
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И в Разлог Цинзовия предлага по 16 17 годишни момичета


25 Октомври 2020 23:27 | Поебльото
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Колко вземат момите за пълна програма?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар