РС-Дупница наказа 17- годишен ученик, напил се и подкарал кола

27 октомври 2020 12:37   2363 прочита


Осъдиха и 22- годишен дупничанин, за държане на амфетамин.

Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Ели Скоклева одобри споразумение, с което наложи наказание - три месеца „лишаване от свобода“ за подсъдимия Асен С. / на 22 години, осъждан /. Той се призна за виновен в държане на 7, 32 грама амфетамин, на стойност 219, 60 лв. - престъпление по чл. 354а,  ал.3, т.1  от НК. Съдът определи наказанието да бъде изтърпяно при първоначален „ общ“ режим.

Съдът одобри наказания „Пробация“, за срок от 6 месеца и лишаване от правото да управлява МПС за срок от 10 месеца, за 17- годишен ученик, живущ в Община Бобов дол, който се призна за виновен в управление на МПС – мотоциклет, с концентрация на алкохол в кръвта си над 1, 2 на хиляда, а именно с 2, 46 на хиляда.

Проверката е извършена на 10.10.2020 г. в гр. Дупница, в района на ЖП гара и автогара, по надлежния ред  с  техническо средство „Алкотест  Дрегер 7510”.

Районен съд – Дупница определи следните пробационни мерки:


-         Задължителна регистрация по настоящ адрес с две срещи с пробационен служител в рамките на една седмица, за срок от 6 месеца;

-         Задължителни периодични срещи с пробационен служител за срок от 6 месеца;

-         Включване в програма за обществено въздействие за срок от 6 месеца.

                   

 
 


Още за: съд   Дупница   амфетамин   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар