Рисунки от рози на стъклата оставил неизвестен, преди да бъдат подпалени колите на собственика на заложна къща “Мавис” Г. Шутов

01 февруари 2010 00:16   6885 прочита

Репортерски подробности за палеж в южен град

Нарисувани с пръст рози върху заснежените предни стъкла на четирите леки коли и микробуса на собственика на заложна къща “Мавис” в Петрич Георги Шутов, три от които бяха подпалени на 27 януари в 2 часа, са открили полицаи при огледа на местопроизшествието.

Линейка и патрулка на Гранична полиция, както “Струма” съобщи, забелязаха горящите “Опел Астра”, “Форд” и “Алфа Ромео” секунди след подпалването им и сигнализираха в противопожарната служба. Благодарение на щастливата случайност колите само обгоряха. Автомобилите бяха изложени за продажба в двора на тютюнева кооперация “Златен лист”, точно срещу заложната къща.

Полицаи проверяват дали нарисуваните на снежните стъкла рози не са знак - предупреждение за неуредени отношения на Шутов с негови клиенти или партньори. Ако е така, Шутов вероятно се досеща кои са подпалвачите и всичко зависи от това дали ги е разкрил пред полицията.

Шутов е в списъка с 40 лихвари от областта, които се проверяват от полиция и данъчни за произхода на парите им и платените от тях данъци.


Още за: рисунка   палеж   Г. Шутов   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар