Предадоха ексболничния директор П. Гайдарски на прокуратурата за незаконните ремонти за 1 059 240 лв. и безстопанственост

31 август 2009 00:20   18645 прочита
Петър Гайдарски
Петър Гайдарски


Петър Гайдарски

След серия скандали и проверки на антимафиотите в Благоевград

Бившият директор на МБАЛ - Благоевград д-р Петър Гайдарски да бъде предаден на съда за незаконосъобразните строително-ремонтни дейности за 1 059 240 лева и разхищение на финансови средства, това е заключението на проверката на Икономическа полиция и антимафиотите в Благоевград по работата на ексболничния шеф. В двете структури на ОДП - Благоевград вървяха паралелни проверки за проведените през 2007 година мащабни ремотни дейности на болничните отделения, за които в. “Струма” информира многократно. С мнение срещу д-р Гайдарски да бъде образувано досъдебно производство днес преписката ще бъде внесена в прокуратурата.
Както писахме, разследването започна след сериозен скандал по повод провеждането на конкурс за фирма, която да извърши цялостния ремонт. От конкурса, проведен под чадъра на д-р Гайдарски, отпаднаха утвърдени строителни фирми. Конкурсът бе спечелен от фирма “Транспортно строителство и възстановяване” с оферирана цена 1 054 000 лева.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар