Полицейско денонощие в Пиринско: Кражби и акцизни стоки без бандерол

09 август 2019 10:08   9814 прочита


По три сигнала за кражби в Благоевград работиха полицаи вчера, а колегите им от Сандански намериха цигари без бандерол при проверка на магазин за хранителни стоки.

Едната е извършена в магазин за хранителни стоки в гр. Благоевград, от който са откраднати около 4 бр. бутилки с алкохол, кутия с капсули с препарат за пране и две кутии за дарения, съдържащи сумата от около 250 лева. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

При другия случай е извършена кражба на сумата от около 700 лв. от частен дом в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

От магазин за хранителни стоки в Благоевград са изчезнали хранителни продукти на приблизителна обща стойност около 24 лева. По случая е образуван заявителски материал.

Полицейски служители на РУ-Сандански извършили проверка на магазин за хранителни стоки, при която са намерени и иззети около 60 къса цигари без поставен задължителен бандеролен знак. В хода на работата по случая е извършена проверка и на частен дом в града, при която са намерени и иззети около 600 къса цигари без бандеролен знак. По случая е образуван заявителски материал. Работата продължава.

Г. Георгиев


Още за: сигнали   кражби   проверка   стоки   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар