Полицейски служители задържаха крадци в Пиринско

10 април 2020 11:31   6643 прочита


В качеството си на обвиняеми са привлечени 37-годишен от с.Марулево, общ.Благоевград и 38-годишен от гр.Благоевград. За времето от понеделник до вторник., същите са извършили кражби на монети на приблизителна обща стойност около 250 лв. и 115 лв. от автомати за почистване на автомобили на автомивки в гр.Благоевград.

След незабавно проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУ-Петрич работещи по получен сигнал за извършена, за времето от 11:00 часа в понеделник. до 13:30 часа в сряда, кражба на филтър за твърди частици от багажник на лек автомобил „БМВ“, паркиран в гр.Петрич, са установени извършителите на деянието - двама мъже на 29 и 23 години от гр.Петрич.

Същите са привлечени в качеството им на обвиняеми. В РУ-Петрич, е получено съобщение за това, че за времето от 20:00 часа във вторник. до 12:00 часа вчера е отнет противозаконно лек автомобил „Опел Астра“, паркиран в гр.Петрич с поставен на таблото контактен ключ. След незабавно проведени издирвателни мероприятия, същият е открит на територията на гр.Сандански. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

В. Иванова

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар