Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

ѕерничанин получи четири месеца затвор за шофиране след употреба на кокаин


28 юни 2018 13:17   3112 прочита—ъдът е одобрил споразумение, сключено между –айонна прокуратура – ѕерник и защитата на подсъдими€ Ѕ.ј., обвинен за управление на моторно превозно средство след употреба на наркотични вещества.

Ќа 03.12.2017 г. Ѕ.ј. шофирал лек автомобил „—еат“ по ул. „…. Ѕлагоев“ в гр. ѕерник, когато бил спр€н за проверка. ѕо надлежен ред е било установено, че водачът се намира под въздействие на кокаин.

«а извършеното от него престъпление подсъдими€т ј. се е съгласил да му бъде наложено наказание от четири месеца „лишаване от свобода“ при „общ“ режим на изтърп€ване и лишаване от право да управл€ва ћѕ— за срок от четиринадесет месеца.

ќпределението на съда има характер на вл€зла в сила присъда.

¬. јнастасова

ќще за: съд  ѕерник  употреба ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.