Опасност по пътищата в Пиринско: Нередовни и пияни шофьори са заловени по време на празничните дни

21 април 2020 12:06   3717 прочита


Около 16:40 часа в петък. на бул.“Св. Св. Кирил и Методий“ в гр.Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, е спрян за проверка мотопед „Ямаха“ с 27-годишен водач от гр.Кочериново. В хода на проверката е установено, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред. При извършена, около 14:05 часа в петък в района на кръстовище за местността Рупите, проверка на мотоциклет „Сим Орбит“ с 37-годишен водач от гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е установено, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред, а водачът не притежава съответното свидетелство за управление на МПС.

По случая е образувано бързо производство. Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград е задържан 20-годишен младеж от гр.Благоевград, който около 07:50 часа в петък по ул.“Университетска“ в гр.Благоевград е управлявал лек автомобил „Ауди“ без свидетелство за управление на МПС. Срещу лицето е образувано бързо производство. Бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК са образувани срещу следните водачи на ППС: В четвъртък около 15:00 часа по пътя за с.Лъки, общ.Хаджидимово, 47-годишен мъж от с.Тешево, общ.Хаджидимово е управлявал лек автомобил „Шкода Октавия“ с наличие на 1,92 промила алкохол в издишания въздух.

В събота около 15:40 часа по ул.“Марица“ в гр.Благоевград, 28-годишен от с.Иван Вазово, общ.Калояново, обл. Пловдив е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ с наличие на 2,16 промила алкохол в издишания въздух. На Великден. по ул.“Св. Св. Кирил и Методий“ в гр.Разлог, 70-годишен от гр.Разлог е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ с наличие на 1,97 промила алкохол в издишания въздух.

В. Иванова


Още за: опасност   пътища   Пиринско   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар