Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

Ќаркоман плаче пред съда в  юстендил: »скам да се лекувам, зле ми е!


13 септември 2019 11:40   8481 прочитаќставиха го в ареста заради поредната кражба


ѕосто€нна м€рка за неотклонение „«адържане под стража“ по отношение на ёли€н ƒ. взе –айонен съд -  юстендил, под председателството на съди€ „авдар “одоров. “ой е обвин€ем по досъдебно производство за извършена кражба на 30 лв. от възрастна жена в  юстендил. ѕрестъплението, в услови€та на опасен рецидив, по чл. 196, ал. 1, т. 2, вр. чл. 195, ал. 1, т. 3, пр. 2, вр. чл. 194, ал. 1, вр. чл. 29 от Ќ , е извършено на 10.09.2019 г.

ќт името на –айонна прокуратура, прокурор √алина ƒимитрова посочи, че ёли€н ƒ. е многократно осъждан, 16 пъти за престъплени€ против собствеността и грабежи. ѕоследно е изтърп€л наказание от 4 години и 6 месеца лишаване от свобода, като е освободен от затвора на 28.10.2017 година.

«а насто€щото му де€ние законът предвижда лишаване от свобода за 3-15 години. “ой е признал вината си в досъдебното производство, налице са и свидетелски показани€, в това число и на пострадалата възрастна жена, ко€то го е разпознала, каза пред съда прокурор ƒимитрова и допълни, че има реална опасност обвин€еми€т да се укрие или да извърши друго престъпление.

јдвокат √анчо ƒимитров пледира пред съда за по- лека м€рка за неотклонение или за лечение на негови€ клиент, който е хероиново зависим. ёли€н ƒ. за€ви, че иска да бъде лекуван, че не се чувства добре и съжал€ва за стореното.

ќпределението на съда може да се обжалва пред ќкръжен съд -  юстендил в 3-дневен срок.

ќще за: м€рка  съд  кражба ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.