Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

ћасов бой в  юстендил! »зстрели паникьосаха хората, петима в ареста


10 септември 2019 09:59   21949 прочита—нощи около 23.30 ч е възникнал инцидент в кв. „»зток“ в  юстендил. ѕоследвало сбиване, чупене на стъкла на къща и възпроизвеждане на изстрели с газов пистолет. ѕристигналите на м€стото на инцидента – ул. „Ѕанска“ в квартала, служители на –”  юстендил са задържали 5-ма участници в хулиганската про€ва.

ѕоследвал е оглед на местопроизшествието, иззети са метална тръба, газови€т пистолет, откритите 5 гилзи. «адържаните, които са на възраст от 16 до 59 години, ще останат 24 часа в полицейски€ арест, причина за сбиването по първоначални данни е стара вражда между т€х. ѕо случа€ е започнато досъдебно производство в –”  юстендил, уведомен е дежурен прокурор.

ѕ.  остов

ќще за: арест  инцидент  побой ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.