Любовен триъгълник в основата на тежко престъпление в Кюстендил! Арестуваха и младата жена на 75-годишния убиец, удушил 45-г. приятел от ревност

08 септември 2019 11:48   24423 прочита


Полицията в Кюстендил арестува и жената на 75-годишния, убил вчера следобед 45-годишния си гостенин, за което ви съобщихме. Фаталният сблъсък станал след изпито голямо количество алкохол и избуяла дива ревност към значително по-младата съпруга на домакина.

Припомняме, че инцидентът стана в кюстендилския квартал "Герена", където тримата се събрали на трапеза и след като обърнали по няколко чашки, се стигнало до скандала, завършил фатално за 45-годишния мъж. Съседи чули крясъци и викове и се обадили в полицията.

При пристигането на място, те намерили безжизненото тяло на 45-годишния мъж. След задържането на домакините, те направили самопризнания, че опитали да скрият тялото в храсти до блока, в който живеят.

Двамата са задържани от полицията, а тялото е закарано за аутопсия. Според криминалисти причината за смъртта е задушаване, което предполага, че 75-годишният, който бил в добра физическа форма, е удушил опонента си.

Работата по случая продължава, очакват се резултатите от аутопсията, която да потвърди или отхвърли хипотезата, че 45-годишният е бил удушен..

П. Пенева


Още за: арест   убийство   ревност   домакин   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар