Крадците в Пиринско задигат каквото им попадне

24 септември 2019 11:42   9545 прочита


Крадците в Пиринско нямат почивка. Полицаи от областта работят по няколко сигнала за кражби от последните дни. Изглежда, че крадците задигат къде каквото сварят, без значение дали е ценно за тях или не.

Полицейски служители на 01 РУ-Благоевград работят по сигнал за кражба на дамско портмоне с лични документи и сумите от около 250 лв. и около 30 евро от частен дом в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство.

Сигнал за извършена кражба на около 32 бр. топа прозрачен найлон с различни размери от ограден парцел в местността Касапницата, землище на Кресна, е получен в РУ-Сандански. Стойността на нанесената щета е в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.

От строителен обект на АМ „Струма“ в района на землището на симитлийското село Градево е извършена кражба на около 2 бр. бензинови агрегата. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

В 02 РУ-Благоевград е получено съобщение за извършена кражба на хранителни и други стоки от магазин на голяма търговска верига в Благоевград на приблизителна обща стойност около 17,60 лева. По случая е образуван заявителски материал.

Г. Георгиев


Още за: крадци   Пиринско   сигнали   кражби   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар