Катя Табачка от ОД на МВР Кюстендил съобщи: Арести заради канабис, пияни шофьори и още...

11 март 2020 09:56   2958 прочита


27-годишен дупничанин е задържан вчера в РУ Дупница за притежание на наркотично вещество. Полицаите извършли проверката на ул. „Орлинска“ в града. 27-годишният е управлявал л. а. „Фолксваген“, в авмобила са открити 2 опаковки с канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест.

Общото количество надхвърля 9 грама. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. Вчера при извършена проверка на 30-годишен мъж служители на РУ Дупница са открили у него опаковка канабис. Проверката е извършена на ул. „В. Търново“ в града. 30-годишният е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. Вчера в РУ Кюстендил е задържан 49-годишен водач на л. а. „Мицобиши“ за управление след употреба на алкохол. Пътните полицаи извършили проверката в града. По случая е започнато бързо полицейско производство. Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на инструменти от т. а. „Форд“, автомобилът е бил паркиран на ул. „Ив. Вазов“ в града, проникването е осъществено чрез ключ.

По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. Вчера екипи на РСПБЗН са оказали техническа помощ на 3 обекта отводнени са в Кюстендил.


Още за: Кюстендил   арест   канабис   алкохол   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар