Хванаха мъже с дрога в Югозапада, потрошиха стъклата на "Ауди"

16 октомври 2020 12:25   8974 прочита


30-годишен жител на с. Слокощица е задържан през изминалата нощ от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество. Той е управлявал л.а. „Хонда“ и е спрян за проверка на пътя между селата Слокощица и Ново село, у него е открита опаковка с бяло-жълто прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на амфетамин. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера дупнишки полицаи са задържали 23-годишен мъж от с. Яхиново за притежание на наркотично вещество. Проверката служителите извършили в гр. Бобошево, 30-годишният е бил пътник в такси. Сухата листна маса е открита в раницата му. При направения полеви наркотест е реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Кюстендил е заявено повреждане на л.а. „Ауди“, паркиран на ул. „Гоце Делчев“ в града – счупени са предното и задно панорамни стъкла. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.


 924 нарушения са установили пътни полицаи в Кюстендилска област по време на проведена СПО за контрол на скоростните режими за времето от 9 до 15 октомври.

Нарушенията в населени места са 331, установените нарушения извън населени места са 593. Съставени са 6 акта за управление със скорост над 50 км над разрешената скорост. Съставени са 918 ел. фиша


Още за: дрога   полиция   мъже   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар