Гръцкият гражданин, който направи опит да подкупи сандански полицаи, влиза в съда 

13 януари 2020 17:13   2 коментара   6755 прочита


Окръжна прокуратура – Благоевград е приключила бързо досъдебно производство и е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Г.И. за извършено от него престъпление по чл. 304а, пр. 1, вр. чл. 304, ал. 1, пр. 1 от НК.

Около 08:30 ч. на 03.01.2020 г., в района на новата автогара в гр. Сандански, дежурен автопатрул спрял микробус „Мерцедес“ с гръцки регистрационен номер. Идвайки от ул. ,,Свобода‘‘ към ул. ,,Тодор Каблешков‘‘, МПС преминало на червен сигнал на регулирано със светофарна уредба кръстовище.

Единият от полицаите отишъл при водача – Г.И., представил се и проверил документите му. Разбирайки, че е чужд гражданин на гръцки език му обяснил за констатирано нарушение на правилата за движение. Било му разпоредено да остане в превозното средство и да последва полицейския автомобил до сградата на РУ на МВР гр. Сандански, където да му бъде съставен акт за установяване на административно нарушение.

Вместо да изпълни това, чуждият гражданин наближил патрулиращия автомобил и почукал по стъклото на прозореца, след което отворил вратата от страната на шофьора и хвърлил две банкноти по петдесет евро. Веднага за случилото се било докладвано по радиостанцията в полицейското управление, а на И. били поставени белезници. Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

С. Стоянов


Още за: полицаи   Сандански   арест   Още от: Крими

Принтирай статия
2 коментара
13 Януари 2020 20:54 | Мвр
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Маро кацара е най корумпирания полицай рекетира хората


16 Януари 2020 10:04 | штурко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ти да видиш витанкатаа што прае в какаото
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар