Ето какво се случи с младеж от Г. Делчев, преследвал и тормозил момиче

14 януари 2020 17:09   7137 прочита


Районна прокуратура – Гоце Делчев е внесла в съда постановление за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание на Ш.М. (на 20 години), обвинен за извършено от него незаконно следене. Обвиняемият М. до м. май 2019 г. бил в близки приятелски отношения с В.Д., след което се разделили.

Той продължавал да се надява, че връзката им ще продължи. След като разбрал, че тя започнала да излиза с друг, започнал да я следи и да навлиза в нежелана за Д. комуникация. В продължение на няколко седмици - от 08.06.2019 г. до 01.07.2019 г., Ш.М. няколкократно на различни места в с. Огняново и с. Балдево преследвал В.Д., като й отправял заплахи, обиждал я и се заканвал на приятеля й. Обвиняемият преследвал младата жена с автомобил докато шофирала, като в състояние на стрес тя допуснала пътно-транспортно произшествие – ударила паркирано МПС.

Проследил я на тръгване от заведение и нападнал нея и приятеля й с метален бокс. Предстои делото срещу обвиняемия М. да продължи в съда.

К. Тодоров


Още за: момиче   младеж   тормоз   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар