Дядо разбойник ! Изгониха 74-годишния Петър от семейния дом,след побой над съпругата му

16 декември 2019 16:05   9310 прочита


Мерки по Закона за защита от домашното насилие наложи Районен съд – Кюстендил, под председателството на съдия Чавдар Тодоров, по отношение на Петър В., който вече получи и наказанието „пробация“, в максималния размер от 3 години. Съдът отстранява 74 - годишния мъж от съвместно обитаваното жилище със съпругата му Е. В. в гр. Кюстендил., за срок от 18 месеца.

Задължава Петър В. да се въздържа от извършване на домашно насилие спрямо Е. В. и му забранява да приближава жилището, местоработата и местата за социални контакти и отдих на Е. В. за срок от 18 месеца, като Петър В. не следва да се приближава на разстояние повече от 50 метра от нея. Съдът му налага и глоба в размер на 200 лв. За така наложените мерки ще се издаде Заповед за защита от домашно насилие.

Решението и заповедта на съда ще се изпратят на Районното полицейско управление в Кюстендил за изпълнение. Решението подлежи на обжалване в едноседмичен срок от връчването му на страните пред Окръжен съд – Кюстендил.   
По време на наказателното дело в Районен съд – Кюстендил, Петър В. се призна за виновен в това, че: на 30. 11. 2019 г. в кухня на къща, намираща се в Кюстендил, в условията на домашно насилие, е причинил на съпругата си Е. В. лека телесна повреда, изразяваща се в контузия на лява лакетна става, както и за закана с убийство, като й е нанесъл множество удари с юмруци и ритници по главата и тялото, и това заканване би могло да възбуди в Е. В. основателен страх за осъществяването му.   

В. Иванов 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар