Дрогирани младежи бръмчат из улиците на Сандански с мотор! А в петричко село...

04 юни 2019 10:13   27339 прочита
Снимка: илюстративна
Снимка: илюстративна


Снимка: илюстративна

Сандански полицаи задържаха младеж за шофиране на мотор след употреба на наркотици. 25-годишният М. Русев и 27-годишният му спътник Е. Бръмбаков били спрени за проверка късно снощи в района на Трето основно училище "Христо Ботев" в града. При извършената проверка е установено, че и двамата са употребили наркотици, а във водача на мотора е намерен плик, в който имало канабис.

Видът на наркотичното вещество е установен след направен полеви тест, а количеството е1. 29 грама. Дрогата е иззета от униформените, а младежите, които до момента не са осъждане, са задържани за 24 часа. Шофьорът на мотора е отказал да даде кръв и урина за изследване за наличие на наркотици. За случая е уведомена Районна прокуратура Сандански.

Служители на РУ-Петрич също заловиха мъж да шофира под въздействието на наркотици. 27-годишният Д. Вънгев от Катунци е спипан от полицаите в с. Чучулигово, докато шофирал "Голф"-а си след употреба на наркотици. Униформените направили тест, който установил, вида на наркотика, а именно канабис. Виновникът отказал да даде кръв за изследване. Задържан е за 24 часа и е уведомена Прокуратурата.

Г. Георгиев


Още за: арест   шофиране   наркотици   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар