Четирима задържани в Кюстендилско при акция „антидрога“

16 януари 2020 11:22   5499 прочита


Четирима души са задържани при акция „антидрога“ в Кюстендилско. Криминалисти са задържали 43-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. При извършена проверка у него са били открити 3 опаковки хероин.

Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. 43-годишният е известен на полицията с противозаконни деяния. По случая е започнато досъдебно производство в Районно управление Кюстендил. Уведомен е дежурен прокурор. При извършена проверка на лек автомобил „Фиат“ в района на с. Ябълково за задържани трима мъже. Водачът на автомобила на 21 години и 2-ма пътници – единият на 18, другият на 21 години.

В раница на по-младия в автомобила е открит плик с канабис. Видът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. Водачът на автомобила е тестван с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества. Резултатите са отрицателни.

Тримата мъже са задържани за 24 часа. В Районно управление –Кюстендил е започнато досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.

К. Тодоров

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар