Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Ѕрат€ от кв. »зток се биха до кръв, почнаха се у дома, а после и на улицата...


2 юли 2019 09:59   3770 прочита—нощи около 23.00 ч е възникнал конфликт в жилищно помещение в кв. „»зток“ в  юстендил между двама брат€, караницата се пренесла помежду им на улицата, към неразбори€та се присъдинили двама мъже от квартала, едини€т /19 г. / е счупил прозорец и телевизор на жилището на двамата брат€.

ѕристигналите на м€сто полицаи са преустановили конфликта, двамата мъже, които са се присъдинили към караницата на брат€та са задържани – едини€т е на 19 години, други€т – на 23. ўе останат в ареста 24 часа. ѕо случа€ е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

»в.  остадинов

ќще за: побой  брат€  улица ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.