Арестуваха перничанката, която преби дъщеричката си и качи клип във "Фейсбук"

19 юли 2020 23:27   26614 прочита


Арестуваха майката, която преби дъщеричката си и качи клип във "Фейсбук". Преди часове майката-насилница е задържана, а момиченцето е поето от Държавна агенция за закрила на детето. Детето е изведено от квартира в Перник. Припомняме, че побоят над момиченцето, според майката, е защото: "Баща ти не те обича и мен не обича".

Брутално насилие: Майка качи клип как пребива малкото си дете "Заключиха я току-що, детенцето е добре!!! Благодаря на всички, които дойдоха!!! Социалните се заеха със случая!!! Жената има близки и роднини, и детето ще е в добри ръце оттук нататък!!!Службите ще се погрижат за момиченцето", написаха във "Фейсбук" от страницата M&M, реагирали и подали сигнал за бруталното насилие над детето.

"32-годишна жена и 3-годишно момиченце са отведени в районното управление. Сигнал за проявена жестокост към малко дете е постъпил в полицията от граждани тази вечер. По думите им, видеоклипът с насилие над детето е публикуван в социалните мрежи. Незабавно на адреса на майката е изпратен полицейски патрул.

Униформените са отвели майката и детето в районното управление, където с тях са започнали работа служители на „Детска педагогическа стая“. Уведомени са социалните служби и отдел „Закрила на детето“. Момиченцето е настанено временно в център от семеен тип. Всички факти и обстоятелства около ситуацията в семейството се изясняват", съобщиха от МВР.


Още за: майка   Перник   дете   бой   Още от: Крими

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар