Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

44-годишен подкара товарни€ си автомобил пи€н и преспа в ареста! ћладеж от  юстендил хванат с..


29 август 2018 10:13   1960 прочита2 бързи полицейски производства са започнати вчера в –” –ила срещу водачи на ћѕ—, управл€вали след употреба на алкохол.

¬одачът на товарен автомобил „–ено“ е на 44 г. от с. ћрамор, негови€т резултат е 1.57 промила алкохол в издишани€ въздух.

¬тори€т водач е управл€вал л.а. „‘олксваген“, той е на 36 г. и е от с. ¬иница. Ќегови€т резултат е 1.75 промила алкохол в издишани€ въздух. ƒвамата водачи са задържани в ареста на –” –ила за по 24 часа.

Ѕързо полицейско производство е започнато в –”  юстендил срещу 19-годишен водач на л.а. „јуди“ за управление след употреба на наркотични вещества. ѕроверката е извършена снощи около 22.30 ч в града с техтническо средство. «а случа€ е уведомен дежурен прокурор. ¬одачът е задържан с полицейска заповед за 24 часа.

¬. јнастасова

ќще за: арест  алкохол  употреба ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.