Звездните бебета и на 2020 г. избраха да съхранят стволови клетки в Future Health

26 август 2020 13:23   8953 прочита


Известни личности от всички среди на изкуство,  музика, кино и мода направиха истински фурор сред младите родители и бъдещи майки, заливайки интернет пространството с публикации, снимки и клипове, отразявайки, че са избрали Future Health – първата частна акредитирана банка в Европа за съхранение на стволови клетки и най- голямата в България. Превърналото се вече в  мода снимане с розовото бебе , накара младите бъдещи родители да се запознаят с услугите на Future Health за съхранение на стволови клетки.

Модните страсти по розовото бебе,  от отразяване на раждането до първата снимка на новия член в семейството, взеха превес над скучните постове.

Една от най- известните инфлуенсъри Джулиана Гани, многократно води разговори със свои последователи, с които коментират съхранението на стволови клетки и колко е важно  всяко семейство да има съхранен този ценен материал.

Мис България Нанси Карабойчева и нейната половинка, националът по волейбол Добромир Димитров, също съобщиха новината , публикувайки снимка на кутията за вземане на стволови клетки.


Известната певица и любимка на публиката Лора Караджова показа първа снимка на новороденото си момче, заедно с  розовото бебе на Future Health. Певицата съхранянва стволови клетки за втори път в най- голямата компания.

Още едни любимец на България и неговата половинка извесната от Мастър Шеф, Карина Попова, публикуваха снимка на път за родилния дом с кутията на Future Health.

Преди няколко години известната като Лили от Биг Брадър инфлуенсърка , също съхрани стволови клетки.

Редакцията ни ще следи и ще Ви информира за всички звездни бебета и техните родители, които правят това важно решение. Здравето на семейството е на първо място, а известните личности стават част от голямото семейство на Future Health.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар