За най-специалния им ден ще се говори дълго! Две известни фамилии от Петрич и Сандански се сродиха, Ани и Илиян вдигнаха сватба за чудо и приказ

17 ноември 2018 10:40   77963 прочита


Сватба, за която дълго ще се говори в Пиринско, вдигнаха на празника Св. Мина, дъщерята на ресторантьор от петричкото село Кулата, Ани Ангелова и нейният любим, син на сандански бизнесмен Илиян Божинов. След близо 7 годишна луда любов, двамата влюбени си казаха заветното "Да" на едно от най-романтичните места в Сандански, а именно прекрасната Епископска базилика, намираща се в центъра на града. Място, което бе украсено по уникален начин и допълващо нежността и изтънчеността на младоженците.

Прелестната булка Ани за своя сватбен ден бе избрала уникална бяла рокля, с дълъг шлейф и допълващи красотата на роклята ръчно изработени декорации по бюстието.

Младоженецът Илиян пък бе като изваден от журнал, в класическия черен костюм с черна папионка.

Пред над 300 гости близки, познати, роднини и приятели младите влюбени Ани и Илиян се врекли във вечна вярност и любов, а близо до тях и подкрепящи ги бяха техните кумове Христина и Димитър Велеви от гр. Разлог.

Сватбеното тържество на младото семейство Божинови било изпълнено с редица изненади. След първия сватбен танц на дансинга в ресторанта в Сандански излезли петрички русалии, представящи автентичен танц от Петрич. Народната певица Теди Еротеева бе подарък от близки на младоженците. А пък булката Ани, която танцува в Танцови школи "Македонци" в с. Кулата, показа своите завидни танцови умения на дансинга с жените от състава.

Пететажна торта, подарък от кумовете им, бе поредната изненада за младото семейство.

С кръшни хора и тежки наздравици сватбеното тържество продължило до ранни зори.

Пожелаваме на сем. Божинови здраве, дом изпълнени с любов, разбирателство, уважение и неспиращ детски глъч! Честито!

Ани Георгиева


Още за: сватба   фамилии   булка   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар