Юбилей! Председателят на ОБС-Благоевград Андон Тодоров на 50 години

08 май 2020 13:36   9373 прочита


Председателят на ОБС Благоевград Андон Тодоров празнува рожден ден. Денят е изключително важен за лидера на ПП "Партия на Зелените ", тъй като днес той чества  половинвековен юбилей. 50 години са преломен момент в живота на всеки.

До тук всяка грешка бе грешка на младостта, от днес нататък председателят Тодоров влиза във втория етап от живота си на така наречената зряла младост, когато пътят към удовлетворяване на амбициите и желанията е начертан и обмислен, когато  натрупаният опит пречи на грешките, а любовта е мъдра и красива.

В Извънредното положение в страната и абсурдната кметска ситуация в общинска администрация, днес Тодоров почерпи колегите си от ОБС, спазвайки всички мерки за сигурност, ограничавайки струпването на хора в кабинета му. На добре подредена маса общинските съветници, един по един, вдигаха наздравици за шефа си с пожелания  все така умело и със здрава ръка  да ръководи ОБС, защитавайки интересите на гражданите.   

Екипът на Struma. com се присъединява към пожеланията за успехи в работата на Андон Тодоров като председател на ОБС и му пожелава  все такъв завиден работохолизъм, с който изумява служителите в общинска администрация. Желаем му здраве, късмет,  лично щастие, дързост в преследване на поставените цели, политическа зрялост и успех  по пътя му към върховете  в управлението на община Благоевград. Честит юбилей, Председателю !   

Мая Кирилова  

0 коментара