Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

¬ълшебна сватба-спектакъл с 250 човека вдигнаха ѕоли и »ван »ванови от симитлийското с. Ѕрежани!


11 юли 2018 12:45   39879 прочита”краса с етно мотиви и фотосеси€ в красотите на гората изненадаха всички присъстващи


≈дна нестандартна, приказна, горска и вълшебна сватба вдигнаха младите влюбени ѕоли и »ван »ванови от симитлийското с.Ѕрежани. 250 човека б€ха част от най-щастливото събитие в техни€ живот.ќсем месечна подготовка бе нужда на младото семейство за направ€т всичко, както са мечтали.

ѕоли е строителен инженер и работи в Ѕлагоевград а »ван е финансист магистър и се развива в частни€ бизнес. умове б€ха ¬лади, който е един от най-добрите при€тели на »ван и пръв братовчед на булката, а кума стана сестрата на младоженеца јлекс. √орди, родителите им ƒаниела и Ѕорислав »ванови и —пас и јнтоанета Ќиколови, едва сдържаха сълзите си от радост през цели€ ден.’ората от селото се събраха на центъра, за да вид€т красивата булка и младоженец,като последваха дълги хора, наздравици и поздрави.

ћладото семейство сподели пред struma.com,че още миналата година са щели да кажат заветното ,,ƒа' но са изчакали сво€та любовна дата 7.07, тъй като преди шест години именно на тази дата признали чувствата си. «а да направ€т сво€ ден още по-незабравим »ван и ѕоли решиха ц€лата им украса да бъде в етно мотиви, а фотосеси€та им бе направена в гората над с.Ѕрежани. √остите б€ха очаровани от идеите на младите и сподел€ха,че на на по-приказна сватба не са присъствали.

«аветното ,,ƒа' също си казаха в родното село.  упонът продължи в хотел ,,ќрбита' до ранни зори, така сватбата им бе 24 часова.

ѕърви€т брачен танц бе на любимата им песен ,,“ез очи зелени'.

≈дин от най-интересните моменти и изненада за всички гости бе, когато зазвуча народната песен ,,—тамена', а двамата младоженци се по€виха с елементи на народни носии и затанцуваха.¬еднага към т€х се присъединиха н€кои от гостите, които професионално танцуват народни танци. Ѕурни аплодисменти и поздравлени€ последваха за поредната оригинална и нестандартна изненада.. ¬сичко от с.Ѕрежани са известни с танцовите си умени€ и го доказаха за пореден път.

∆елаем на младото семейство винаги да бъдат така лъчезарни, позитивни и лудо влюбени!» разбира се много деца! „естито!

–. ћитева

ќще за: сватба  брежани  любов ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.