Новините на югозападна България
 Воля! Жени е в инвалидна количка, но продължава да покорява върхове със силата на духа си  Красавица! Мъжете въздишат по Гришовата Никол
   РегистрацияЗабравена парола

/Видео/ Море от любов, сълзи от вълнение и прекрасно предложение за брак в Петрич! Дъщерята на фамилия Рошкови каза "Да" на любимия си Радослав след планирана, красива изненада


19 февруари 2019 10:28   40940 прочитаМоре от любов, сълзи от вълнение и много емоции белязаха събота, 16-ти февруари, за две петрички фамилии. След 4 години пламенна любов, 27-годишният Радослав Велчев коленичи пред любимата си Мария Рошкова и предложи да сподели живота му до края на дните им. Така двамата се сгодиха в хотел в гърменското село Дъбница.

Радослав има собствен бизнес а Мария е на 21 и е студентка, учи счетоводство и финанси в Благоевград. Нейни родители са Таня Рошкова, която има счетоводна къща и Стоян Рошков, който има собствен бизнес. Грижливо планирайки този ден Радослав поканил гости, техни приятели и роднини, измисляйки си повод за веселбата.

В разгара и всички гости от ресторанта били помолени да излязат отвън. Започнала да звучи песента Frankie Valli - Can`t Take my eyes off you и Радослав коленичил и предложил брак на момичето си. Разплакана от щастие Мария изкрещяла съдбовното "Да" и се сгушила в прегръдката на бъдещия си съпруг. За романтичния годеж говори цял Петрич.

От сърце пожелаваме на Мария и Радослав много любов, щастие и пълна къща с деца. Нека пламъкът между тях не угасва никога, защото любовта е най-важна, по-важна от всичко. И когато тя съпътства живота, то успехите са неизбежни. Честито!

Вяра Иванова

Още за: емоции  предложение  брак  Радослав Велчев Още от: Хайлайф

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат
   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.