Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

¬ топ форма!  метът на —имитли јп. јпостолов се замрази в  рио сауната на Golden Gym, при -200 градуса!


25 август 2018 10:00   17532 прочита метът на —имитли јпостол јпостолов демонстрира топ форма и предизвика истинска завист, дори и у действащи спортисти.. √радоначалникът се "замрази" в крио сауната на фитнес клуб Golden Gym при - 200 градуса и излезе като "чисто нов".

”сещането е неверо€тно, чувствам се превъзходно, каза јпостолов след като се справи с предизвикателството, на което се подложи.  метът вече е в петата десетица на живота си, но е в отлична форма и крие поне 2 петилетки от възрастта си.

"–ецептата", ко€то го поддържа в топ форма е: "¬ъздържание от нищо, умереност във всичко, повече работа, по-малко сън, сърце и кураж във всичко, което правите", каза с усмивка градоначалникът!

ѕет€ ѕетрова

ќще за: јп. јпостолов  форма  клуб  замраз€ване ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.