Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

“ежка сватба в —имитли! ‘илипа и јтанас си каза "ƒа" с благослови€та на депутата —т. јпостолов и съпругата му ¬есела


15 юли 2018 21:26   35231 прочита“ежка сватба вдигна на сина си ,войводата »ван Ћазаров от —имитли. ƒнес јтанас, се врече във в€рност на любимата си ‘илипа пред 200 гости. —ключването на граждански€ брак на двамата влюбени благословиха депутатът —тефан јпостолов и съпругата му ¬есела, които б€ха и най-важните им гости, техни кумове и първи орисници.

"ƒа сте много щастливи, здрави и вечно влюбени. ƒа ви се род€т близнаци, момиче и момче, които да ви радват. ƒните ви да са изпълнени само с прекрасни мигове и спомени, каза кумът в речта си.  расивите младоженци излезли като от журнал ,обраха овациите на гостите ,дошли за сватбеното им тържество в —имитли, в празнично украсената сватбена зала на бившето поделение.

ѕетстепенно меню и изискани питиета б€ха приготвили за гостите младоженците, които предизвикаха бурни аплодисменти с първи€ си танц. ѕо хубост не им отстъпваха кума и кумата. ƒепутатът јпостолов бе в красив тъмносин костюм и син€ вратовръзка, а нежната му половинка ¬есела бе избрала за празнични€ ден елегантна черна рокл€, фино подчертаваща красивите и извивки.

–одителите на младоженците б€ха на 7-мото небе от щастие и не пропуснаха лично да поздрав€т всеки от гостите, уважил най-прекрасни€ ден на децата им. ѕразникът на ‘илипа и јтанас се вихри с пълна сила, с много музика и танци.

ѕожелаваме им от сърце да са вечно влюбени и много щастливи. ƒеца да осмисл€т живота им и да ги радват „естито!

ѕет€ ѕетрова

 

 

 ќще от: ’айлайф
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.