Сватба като в приказките! Оргсекретарят на ПП ГЕРБ в Благоевград Александър Петков застана пред олтара, за да се врече във вярност на любимата Виктория

18 юни 2024 15:15   21042 прочита


Сватба като в приказките вдигна организационният секретар на ПП ГЕРБ в Благоевград Александър Петков. Сред над 100 близки и приятели, съпартийци и колеги, влюбените Александър и любимата му Виктория си казаха заветното "Да", произнасяйки отчетливо и ясно брачната клетва да бъдат заедно и в добро и лошо.

Сватбеното им тържество събра в известен ресторант видни гербери и банкери, колеги на Вики, близки и роднини на новата семейна двойка. Булката, истинска принцеса,  буквално обра овациите с нежната си красота.

Елегантната и рокля издаваше много изтънчен вкус и стил, допълнен от безупречно подбрания летен, светлосин костюм на младоженеца.

Много емоции и вълнения преживяха в този ден младоженците и техните близки, станали свидетели на скрепената с брак голяма любов. Много танци, "горчиви " наздравици белязаха незабравимия на Сашко и Виктория ден. Любовта им благословиха областният лидер и евродепутат Андрей Новаков, общинският лидер Атанас Камбитов, актрисата и певицата Мина и Лили Сучеви, кметове и активисти на ПП ГЕРБ, колегите на Виктория от Първа инвестиционна банка, близките им приятели и роднини.

Седмица преди сватбата и Александър, и Виктория направиха запомнящи се ергенско и моминско парти, на което събраха приятелите си, за да направят генерална репетиция за уникалното им сватбено тържество.

Екипът на Struma. com пожелава на младото семейство много щастие, безгранична любов, много сили и късмет по общия им път. И както традицията повелява "таз година булка, догодина люлка".

Обичайте се, споделяйте и се грижете един за друг, това е ключът към дългия семеен живот! Честото на Вас и Вашите близки! 

Петя Колева 


Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара