Собственикът на една от най-популярните марки за дрехи "Creative", благоевградчанинът Р. Стаменов, отпразнува 31-вия си рождения си ден, екипът му го изненада с уникална торта-пожелание

04 юли 2020 15:02   20829 прочита


Собственикът на популярната верига магазини за дамски дрехи "Creative", благоевградчанинът Радослав Стаменов-Джудиста навърши 31-години вчера. Младият бизнесмен бе приятно изненадан от целия му екип с интересна торта, направена специално за празника му. Сладкото изкушение бе кутия за обувки, от която излизат пачки с пари.

Така момичета от персонала пожелаха на най-добрия шеф, неуморният им труд да донесе и сериозни финансови стимули за всички, които работят за развиването и престижа на марката "Creative".

Рожденикът прие още десетки пожелания за здраве, късмет и успехи в бизнеса от близки и приятели. Специалният за Стаменов ден, продължи с шумно парти, много веселие и танци в известно местно заведение. Радослав Стаменов от няколко години развива бизнеса си доста успешно, не само в региона, но и в цялата страна. Наскоро той отвори магазини в студентски град и Пловдив, а марката му бързо се превърна в хит сред дамите, които държат на външния си вид.

Онлайн магазинът му също има много потребители. Той е сред малкото местни бизнесмени, които успяват да поддържат високо ниво в бизнеса си.. Към пожеланията за здраве и успех се присъединява и екипът на Struma. com. Пожелаваме от сърце международна слава на "Creativе" и нейният създател.

П. Попов

0 коментара