Собствениците на „Имотинвест“ вдигнаха красива сватба на сина си

29 ноември 2019 15:48   94749 прочита


Собствениците на известната фирма „Имотинвест“ Боряна и Методи Дерменджиеви ожениха сина си на стилна сватба в Благоевград. Младият Владимир се врече във вярност на своята любима Атанаска, но не само на нея, а и на очакваното им първо дете. Сватбеното тържество се проведе в ресторант „Орбита“, където се събраха роднини и приятели на младоженците.

Най-вълнуващата част от празненството бе първият сватбен танц на двойката и моментът, в който Влади целуна корема на своята съпруга и майка на детето им. Атанаска бе заложила на уникална нежна рокля като от приказките, а Владимир бе с класически костюм с папийонка.

Развълнуваните родители грееха от щастие в най-вълнуващия момент за цялото семейство. Сълзи от радост проблясваха в очите на гостите, които затрупаха с подаръци и благопожелания съпрузите. Атанаска и Владимир са заедно от няколко години, а наскоро се решили да скрепят отношенията си с брак. След няколко месеца на бял свят ще се появи и първият им наследник, когото всички очакват с нетърпение.

Цвети Иванова


Още за: сватба   син   щастие   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар