Синът на благоевградския бизнесмен Д. Димитров - Чората - истински красавец на бала си!

26 юни 2020 15:39   63466 прочита


Духов оркестър придружи абитуриента до червения рейс, с които 12 Б клас на ПМГ пристигна на площада

Синът на благоевградския бизнесмен Димитър Димитров -Чората събра погледите на бала си вчера.Синеокият чаровник Райчо бе облечен в елегантен костюм с папионка, в крак с последните модни тенденции.

Развълнуваният татко устрои пищно празненство на наследника си, часове преди той да дефилира с класа си в центъра на Благоевград.Специално за младия абитуриент пристигна изненадата ,подготвена от баща му , духов оркестър ,който вдигна градусите на настроението на всички гости,споделили празника на Райчо.

Красивият абитуриент премина през тържествената арка в център на града ,придружават от най-красивата дама на площада .Неговата  4 -годишна сестричка ,облечена като принцеса .Голямата атракция на вечерта бе и неговият 12 Б клас от Математическата гимназия,  който пристигна  с  червен автобус, специално уговорен за най-дългочаквания ден на тазгодишните зрелостници.

Екипът ни пожелава на всички абитуриент здраве и сили, за да се борят с предизвикателствата в живота .Много любов и късмет! Успех по пътя към сбъдване на мечтите Ви.

П. Попов

 

0 коментара