Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики 
   –егистрац舫абравена парола

— щуро парти дупнишката актриса  алина »ванова отпразнува рождени€ си ден


12 юни 2019 12:46   10581 прочитаƒупнишката актриса  алина »ванова, позната на зрителите като —имона от сериала "—офи€ ден и нощ", празнува рожден ден завчера. ћладата красавица събра при€телите си и вдигна луд купон в попул€рно столично заведение. √остите й € отрупаха с подаръци и букети, както и с много пожелани€ за успехи в бизнеса и на снимачната площадка. ѕо средата на нощта торта-изненада накара рожденичката да заси€е от радост и щастие.

Ќаздравици с марково шампанско в чест на  алина се вдигаха ц€ла вечер, а т€ не спираше да танцува под звуците на попул€рни парчета. Ќаскоро актрисата заформи собствен бизнес и отвори салон за красота в столицата, който набира попул€рност и се посещава от различни знаменитости от родни€ елит.

ƒ. ћейс

ќще за:  алина »ванова  сериал  празник ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.