Радостна новина в популярна фамилия от Кресна: Сестрата на футболиста Янко Сандански се омъжи

05 август 2019 09:31   13297 прочита


Радостна новина в известната кресненска фамилия Сандански. Сестрата на футболиста Янко Сандански - Мими се омъжи за дългогодишната си любов. Церемонията се състоя в популярен комплекс в Гърмен. Красива украса, направена специално за сватбата, създаваше настроение и емоции в гостите. Булката бе в изискана и стилна рокля, която подчертаваше стройната ѝ фигура. Младоженецът също не отстъпваше по елегантност.

Прекрасната Мими бе отведена до олтара от баща си Пепи, който не можа да скрие сълзите си от щастие. Майката на булката - Лили също бе усмихната и в приповдигнато настроение през цялото време. Двамата влюбени си казаха "Да" пред близки и роднини и си обещаха да си бъдат верни един на друг, както до сега. Янко Сандански на седмото небе от щастие.

Преди две години той също сключи брак с любимата си Владимира в “Рио Правец”. Много танци, песни и наздравици белязаха вечерта. Младоженците не спираха да танцуват, а по-късно последва и нощно къпане в басейна на някои от гостите, които доста се бяха разгорещили.

Д. Мейс

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар