Приказна сватба в село Лещен! Благоевградският офталмолог д-р Йордан Тумбев омъжи красивата си дъщеря Марги, дала сърцето си на д-р Ал. Шлюкарски

07 юли 2024 21:46   45679 прочита


Сватба за чудо и приказ вдигна в едно от съкровищата на Родопите, село Лещен, благоевградският офталмолог, видният войвода, д-р Йордан Тумбев ,собственик на най-голямата очна клиника в Благоевград.  Той предаде любимата си дъщеря Маргарита в ръцете на нейния любим д-р Александър Шлюкарски...

Влюбените избрали магичното село Лещен за най-прекрасния си ден, заради изключително автентичната и уникална атмосфера и заради прекрасните спомени, които двамата имат от мястото. Любовта им, която не угаснала с години, се увенча с брак и брачна клетва, че ще бъдат заедно в доброта и вярност цял  живот.

Марги сияеше в красива бяла рокля, а младоженецът беше истински модел, облечен в класически костюм, грижливо подбран до последния детайл. Щастието бе изписано на лицата на младоженците и техните близки, които с търпение и любов чакали децата им да произнесат съдбовното "Да" и да свържат живота си, за да се родят наследници на две популярни фамилии.

Сватбеното тържество бе режисирано като по ноти, много веселие, много танци белязаха празничната вечер за младото семейство. Тази вечер те записаха първата страница в житейския им летопис. Екипът ни им пожелава много здраве, много късмет и низ от радости по пътя им. Нека любовта им не угасва и бъде постоянния им спътник, а щастието да озарява всеки миг от живота им. Честито на младоженците и техните близки. 

Петя Колева 


Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара