Прекрасни и вдъхновени! Разлог изпрати 211 абитуриенти от 4 училища в града

25 май 2023 11:56   14886 прочита


Разлог изпрати 211 абитуриенти от Випуск 2023, възпитаници на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, Разложка професионална гимназия „Никола Стойчев“, Професионална гимназия по транспорт и Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“.

Стилни, красиви и чаровни, облечени в красиви рокли и елегантни костюми, дванадесетокласниците бяха посрещнати на централен площад „Преображение“ от кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, председателя на Общински съвет-Разлог д-р Мария Копанарова, зам. -кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Фарфарова и с много изненади, организирани от Община Разлог.
По повод празника на абитуриентите тази вечер сърцето на Разлог се превърна в снимачна площадка, с музика под звездите, коктейл и празнична заря.

 „В деня на словото, знанието и българския дух, изразяваме своята гордост, че пред нас стои едно амбициозно, младо поколение. Днес поемате по-подготвени, знаещи и можещи, по един нов път, осеян с трудности и премеждия вие сте подготвени.

Мечтайте и преследвайте своите цели, защото всички препятствия ще са една добра основа за растеж и самоусъвършенстване. С гордост и уважение споменавайте името на вашето училище и община Разлог. Развивайте се и продължавайте занапред да ни радвате с многобройните си успехи! На добър час! “, поздрави всички абитуриенти инж. Гърменов. 


Още за: Разлог   абитуриенти   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар