Празник в община Благоевград! Рожден ден празнува зам. кметът Христина Шопова

12 септември 2019 10:00   14095 прочита


Заместник-кметът на община Благоевград Христина Шопова празнува рожден ден днес. Родена под знака на Дева, Шопова е сред типичните представители на зодията. Красива, лъчезарна, амбициозна, непокорна. От сутринта телефоните на рожденичката прегряха от пожелания за всичко най-добро в живота ѝ.

Безценни пожелания и първата целувка днес, тя получи и от сина си, младата футболна надежда, Георги Шопов. Кабинетът и заприлича на истинска цветна градина. Екипът в отдел "Култура" празнува, а цялата общинска администрация ликува, защото кметът Камбитов бе окончателно утвърден за кандидат-кмет на ГЕРБ и ще се бори за трети пореден мандат.

Екипът ни честити рождения ден на зам. кмета Хр. Шопова. Това, което ние ще и пожелаем наред с пожеланията за здраве, късмет и щастие, е - никога да не губи енергията си в преследване на поставените цели. Да решава всичките си проблеми, въоръжена с усмивката и позитивизъма, които са нейни най-важни характеристики. Успехите и да я следват навсякъде, да бъде все така смела срещу предизвикателствата в живота. Честит рожден ден!

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар