Перничанката Антония Петрова ориса бебето на Златка Райкова и Благой Георгиев

14 ноември 2019 09:31   24262 прочита


Перничанката Антония Петрова ориса бебето на плеймейтката Златка Райкова и екс футболиста Благой Георгиев. „Честито да е малкото юначе бебе Благой! Да е жив, здрав, да има безгрижно детско и да слуша мама и тате“, бяха пожеланията на Мис България по време на традиционната питка (погача), която се прави  на 40- тия ден след раждането на бебето. Според поверието се събират само жени на този ден, които носят подаръци за бебето и сладки храни за майката.

Още от раждането на малкия наследник на Благой, вече е предначертана неговата съдба, ако се има предвид украсата на столичния ресторант, в който се проведе събитието. Навсякъде в салона имаше надуваеми футболни топки, а сладките бяха украсени с №7, с който играеше бащата на бебето.

Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 изглеждаше както винаги стилна, облечена в елегантен костюм, подчертаващ фигурата й. От своя страна, Златка Райков блестеше също в стилен костюм. И както гостите на събитието забелязаха, майката на Благой младши напълно е възвърнала своята форма, след раждането.

Празненството премина в много пожелания и добро настроение.

Цвети Иванова


Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар